Budapest roaming,

AR escape game

City Roaming

Escape Game

with Augemented Reality

Technikai részletek:

A csapattagok közül legalább a csapatvezetőnek szüksége van egy internetkapcsolattal rendelkező számítógépre vagy laptopra ÉS egy iPhone-ra vagy iPad-re, iOS 12 vagy újabb operációs rendszerrel! A csapatvezetőnek le kell töltenie az Operation Mindfall 2.0 alkalmazást az App Store-ból, amelybe a foglaláskor kapott kóddal tud majd belépni.

A többi csapattagnak szüksége van egy-egy internetkapcsolattal rendelkező számítógépre vagy laptopra, amelyen a feladatok megoldásához szükséges online tartalmakat eléri, és tartja a kapcsolatot a csapat többi tagjával.

A többi csapattag is be tud lépni az Operation Mindfall 2.0 alkalmazásba saját iPhone vagy iPad (iOS 12 vagy újabb) készülékével.

FIGYELEM! Az összes játékelemet csak azok a csapattagok láthatják, akik iPhone-nal vagy iPad-del játszanak. A többiek a rejtvények megfejtésében nyújthatnak értékes segítséget társaiknak.

A csapattagok közötti állandó kommunikáció szükséges, amelyhez a Skype, Zoom, Discord, stb. programokat ajánljuk. Javasoljuk, hogy a csapatvezető a kommunikációhoz használt alkalmazásban ossza meg iPhone-ja vagy iPad-je képernyőjét!

  • Facebook

Bp. 1053 Kossuth L. u. 20. Fészek Expressz Étterem

Együttműködésben: Jooble